Referenties l

Overtuig uzelf en lees hieronder wat onze referenties vinden van onze geleverde diensten.
 

 

H. Cillekens & Zn. B.V.

Wil Freulich van de firma Freulich arbo & safety heeft een bezoek aan ons bedrijf gebracht met de opdracht om een Risico- Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) te maken. Wil heeft ons een gedegen en overzichtelijk RI&E rapport met zeer duidelijke werkbladen aangeleverd. Hij komt de gemaakte rapportages persoonlijk toelichten en dat werkt erg prettig.

Wij hebben Wil Freulich als een gekwalificeerd en betrokken persoon ervaren die ons heeft voorzien van een volledig, overzichtelijk en bruikbaar RI&E rapport. 

Keijsers Interiors

Keijsers Interiors wil graag in een paar woorden aangeven hoe zij de prettige samenwerking met de firma Freulich arbo & safety hebben ervaren.

Freulich arbo & safety is voor ons:
Snelle reactie na aanvraag
Direct communicatie
Korte lijnen
Correct aanleveren van de analyse.

Wij hebben Wil als een gekwalificeerd persoon ervaren die duidelijke en overzichtelijke rapportages maakt. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Freulich arbo & safety dan ook van harte aan!

Kuypers Kessel

Wil heeft voor Kuypers Kessel inmiddels meerdere RI&E rapportages gemaakt. Hij kan zich moeiteloos verplaatsen in de organisatie en maakt zijn rapportages duidelijk en overzichtelijk. Wil komt de RI&E en de aandachtspunten op het gebied van gezondheid en veiligheid persoonlijk toelichten en dat werkt erg prettig. Wij zijn goed geholpen en kunnen hiermee vooruit!

DaniŽls tuincentrum

Freulich arbo & safety heeft ons voorzien van een gedegen en overzichtelijk RI&E rapport voor ons tuincentrum.
Wil Freulich is een kundig persoon en door zijn praktijkervaring heeft hij ons goede tips en adviezen gegeven.

P&O totaal

Ik heb Wil leren kennen als een zeer kundig en praktisch ingestelde hoger veiligheidskundige die graag meedenkt met de klant. De veiligheid en de gezondheid van de betrokkenen staat daarbij centraal. Zijn rapportages zijn volledig, duidelijk en goed bruikbaar. Wil heeft bij een aantal van mijn klanten naar volle tevredenheid een RI&E uitgevoerd. 

Linssen veiligheid

De firma  Wil Freulich arbo & safety heeft voor ons al meerdere RI&E rapporten voor ons uitgevoerd. We hebben de heer Wil Freulich leren kennen als een zeer deskundig en betrokken persoon. De uitgebrachte rapporten en de nazorg werden tot in de puntjes verzorgd. Ga zo door!

FREULICH arbo & safety is geprefereerd partner van o.a.

© Copyright FREULICH arbo & safety | Design by CRE8media.nl | Powered by Sofco.nl